Ik help ze graag. Reactie travje, Op 02:32 ik kom ook geregld op dit soort parkeerplaatsen. Wie weet hoe lekker je het vind als je een stap verder ga en iemand zou aftrekken of pijpen! Geschreven door maarten, Op 16:17 hoewel ik hetro ben ben ik een keer naar een homo parkeerolaats gegaan, ik wist dat er in bij Apeldoorn is, en ben daar uit de auto gegaan en iets verderop vlak bij het bos een

Erotische massage barendrecht hetemeiden nl

sigaarretje gaan roken, ik stond. Reactie Mike, Op 19:43. Ik ga er naar toe omdat ik het pretig vind om contact te hebben met verschillende mannen en om mijn vrouwelijk kant te tonen. Op m,n 15 e bezocht ik s,avonds een bevriend echtpaar van tegen de 30,waarvan de man zei dat zijn vrouw onvruchtbaar was. Ik had nog wel steeds een stijve en de man knielde om mij te gaan pijpen, maar toen had ik zoiets van ja dat wil ik niet en dat zei ik toen ook.

Ik merk dat vooral zogenaamde hetro mannen daar komen voor hun gerief. De vrouw bleef verlegen lachend met een blote borst  in haar onderbroek zitten, en zei,als ik wilde, dat kijken naar haar niets koste,.Haar man begon zich uit te kleden en vroeg ons hetzelfde te doen, ik trok ook alles uit en ging naakt met een. Is het niet nu, dan is het later. En spijt heb ik achteraf nooit. Hoeveel mannen hebben hun kinderen moeten achterlaten in Indië Vietnam etc. Geniet mannen, he, ho of bi!
Neuken in nieuwegein seksdate rotterdam

Ze drukte zich wat op, waardoor mijn harde overeind staande penis tussen haar half geopende vochtige schaamlippen diep naar binnen schoof. Reactie Bi, Op 09:17, als je echt hetero bent dan zoek je geen 'homo' (lees: bi mannen) parkeerplaatsen op en laat je je al helemaal niet openlijk aftrekken door een man. Reactie xxx, Op 19:51 en toen werd je wakker reactie Theo, Op 09:37, dat is toch het mooiste wat je kan overkomen. Een mooie avond gehad, lekkere sex En een kind waar je nooit voor hoeft te zorgen, maar waar je wel alle leuke dingen mee kan doen. Zoals ik het lees ben je bewust naar die parkeerplek toe gegaan, wetende wat er zou kunnen gebeuren. Haar man zei nu mag je in plaats van je aftrekken eens lekker leegspuiten in een  echte kut zonder sperma klodders op te hoeven ruimen waardoor alleen al door het idee, ik en zijn vrouw mijn eerste stuiptrekking voelde.

Meisjes verwennen elkaar nederlands gesproken

Dan heb je pech, want dan mag je nog niet lekker neuken als wij. Weet je gelijk waarom vrouwen er zo gek op zijn! Toen  stopte hij en ik ben ook gelijk weg gegaan,  had er later ook spijt van dat ik het gedaan heb reactie Saphira, Op 20:16, hoi Maarten, een spannende ervaring! Voor de eerste keer zat mijn penis in een warme soppende vagina. Alleen maar de begeerte om weer eens te gaan. Je zoekt het toch zelf op?