Neukt ze lekker is haar vraag, gewoon eens een ander neuken is wel eens spannend geef ik aan, maar sinds wanneer ben jij lesbisch. Vuile schoft schold ik mijn broer niet gemeend uit, niet lullen hoorde ik hem zeggen, je bent klaar gekomen en vind het gewoon geil Christina. Met zijn drien dicht tegen elkaar aan vallen we in een diepe slaap. Ik werd niet boos of zo, maar dit was niet normaal, al helemaal

Prive ontvangst advertenties milf nl tube

niet toen hij ineens op zijn knieën voor mijn ging zitten en zijn gezicht tussen mijn benen drukte. Een zacht ÄúooohÄù ontspringt aan haar lippen. Ik loop naar onze slaapkamer en hoor dat er gekreund wordt maar wie krent daar schiet er door me heen wat liggen die wijven te doen. Hij duwde mij van zich af, ineens zaten zowel Max al Jeroen naast mijn hoofd op het bed, beide smeerde hun natte lul met een geilgeurtje over mijn gezicht uit. Ik stroop haar nachthemd omhoog en trek het over haar hoofd uit, ze helpt me daar gewillig bij. Bert likt haar kut nadien schoon en bewerkt haar klit tot zij ook klaarkomt en we zeker een half uur tegen elkaar aanliggen zonder maar iets te zeggen. Ik ben in een normaal vrij burgerlijk gezin opgegroeid met twee oudere broers, Max (20) en Jeroen (24 ik ben de jongste en enigste meid van 20 jaar en heet Christina.

Het water uit de douchekop gaf mij nog een beetje verkoeling, want ik stond in brand. Het zijn gisteren mijn bloedeigen broers geweest waar ik supergeil door ben geneukt en wens de lezers van deze site een geil en spannend weekend toe, zoals ik dit ook heb beleeft en nog van na zit te genieten. Greta heeft het haar wat ingekort maar verder niets verandert de lipjes nog steeds wat aangeknepen een spijkerbroek aan en een bloes tot haar keel dicht geknoopt maakt een rillende beweging zo van ik heb het koud. We zijn voor het eerst zonder onze kinderen op deze vakantie in Spanje. Bert bewerkt haar borst en met de ander haar klit, Greta zit met de ogen dicht op en neer te wippen kreunt dat het lekker is en dat hij zijn lesbische wijfje in haar kont moet spuiten, wij laten ze alleen kleden ons aan. Zaterdag middag de open haard alvast aan omdat Greta het altijd koud heeft, ik sta de koffie klaar te zetten de hapjes heeft Jannie al klaar staan, de bel kijk op de klok half acht die zijn er vroeg bij denk ik en maak. Even pomp ik nog maar ik voel nu echt mijn ballen kloppen en haal hem uit haar kut om hem wat later in haar mond te steken en haar daar even in neukt zo diep ik kan om mijn zaad diep haar keel.

3 meisjes piesen op de openbare weg.


Lekkende kut meisjes die beffen

Categorie: gangbang maandag 9 december 2013 04:54, zaterdagmiddag komt mijn vrouw Jannie met dochter Joke met veel lawaai binnen hebben weer eens tassen vol kleding voor het ski weekend die Joke heeft met een vriendin en haar ouders. Lars aarzelt niet meer en geeft zachte kusjes op haar tepel, die nog fierder overeind gaat staan. Bert zie ik een paar keer geïnteresseerd naar haar borsten kijken waar ik van geniet. Ik stop met zoenen en bekijk haar eens rustig. Al gauw begon hij te roepen dat ik moest stoppen, hij zou anders klaarkomen en zei dat hij mij wilde neuken.